Bent u opzoek naar een hoogwaardige vergaderlocatie in Den Haag?

 Exclusieve vergaderlocatie Den Haag

Alle faciliteiten staan enkel tot uw beschikking

Het huis wordt volledig verzorgd beschikbaar gesteld

Gelegen aan de tuinen van het Paleis Noordeinde

Uw privacy en rust worden zodoende gegarandeerd

Diverse opstellingen en break-out ruimtes beschikbaar

Het historische huis wordt exclusief verhuurd, wat betekent dat uw privacy en rust volledig worden gewaarborgd en alle faciliteiten enkel tot uw beschikking worden gesteld. Hierdoor is het huis uitermate geschikt voor het ontvangen van een exclusief gezelschap, trainingen of een volledig verzorgd overleg.

De verschillende ruimtes in het Toussainthuis bieden uiteenlopende mogelijkheden voor de inrichting naar uw wens en waardoor het huis geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten. Enkele voorbeelden zijn: trainingen, brainstormsessies, directievergaderingen, workshops, presentaties, conferenties, recepties, boardmeetings, lezingen, exposities of besloten diners.

Het Toussainthuis bestaat uit een flexibel in te richten toonzaal, diverse breakoutrooms en een tweetal moderne keukens. Daarnaast kunt u na een drukke dag van trainingen en vergaderingen nog even lekker ontspannen bij de open haard of – bij mooi weer – in de tuinen van het Paleis Noordeinde.

Het Toussainthuis is gelegen in het hart van het oude centrum van Den Haag en biedt een prachtig uitzicht op de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op steenworp afstand van de Haagse binnenstad, de verscheidene ministeries, internationale organisaties en ook alle uitvalswegen en parkeergarages zijn goed te bereiken vanaf de locatie.