Arrangementen

Wij nemen graag al uw werk uit handen en organiseren ook de horeca invulling op uw dag. Wij zijn flexibel met deze invulling; wij passen graag de opties aan naar uw wensen. Daarnaast houden wij rekening met dieetwensen of allergieën; deze horen wij graag voorafgaand aan de bijeenkomst.

Dag-arrangementen

Vergaderarrangement

Verse bonenkoffie, thee en water

Tijdens uw bijeenkomst en pauzes onbeperkt genieten van onze koffie verse bonen, thee en water. Met onze melkschuimer maken wij ook heerlijke cappuccino’s voor u. Het is mogelijk om dit arrangement voor een halve dag of een gehele dag te boeken.

Korte breaks

Zoete hapjes en gezonde tussendoortjes

Een korte ochtendpauze kunnen wij invullen met een zoete lekkernij, of uitgebreid met luxe gebak. In de middag kunnen wij uw gasten verwennen met een zoet tussendoortje, een gezonde snack of een vullend hapje. Hierbij kunnen wij uw gasten ook frisdrank aanbieden.

Borrel

Een afsluitend drankje met borrelhapjes

Na uw bijeenkomst kunt u uw gasten bedankten met een afsluitende borrel. Wij verzorgen witte en rode wijn, bier en 0.0 bier, verschillende frisdranken en sappen. Ook kunnen wij een luxe borrelplank voor u klaarmaken met diverse kazen, vleeswaren, olijven en toastjes.

Lunch arrangement

Buffet

Keuze voor iedereen

Onze lunch wordt geserveerd in buffetvorm. Hierdoor hebben uw gasten altijd keuze, ook de vegetariërs. Wilt u liever uw lunch meenemen? Wij bereiden de broodjes graag voor u en verpakken deze, zodat uw gasten deze makkelijk kunnen meenemen.

Biologische lunch

Broodjes, soep, saladebar, warm item

De broodjeslunch bestaat uit luxe broodjes met divers beleg en spreads, een biologische soep en verse sappen. Ons standaard lunchbuffet breidt dit uit met een saladebar. Bij ons luxe lunchbuffet kunt u daarbij ook nog van een warm lunchgerecht genieten.

Zakelijke lunch

Lunch geserveerd aan tafel

Uw gasten helemaal in de watten leggen? Onze chef bereid graag een warme of koude lunch voor uw gezelschap. Eén of meerdere gangen zijn mogelijk. Wij serveren de gerechten uit aan tafel, zodat uw gasten in alle rust hiervan kunnen genieten.

Diner arrangement

Informeel dineren

Aansluitend informeel diner

Na uw bijeenkomst kunt u ook aansluitend informeel dineren. Dit kan in de vorm van een buffetdiner of een walking diner; kleine hapjes geserveerd aan statafels. Onze chef stelt graag in overleg met u een passend menu samen.

Besloten dineren

Aansluitend formeel diner

Het is ook mogelijk om aansluitend aan uw bijeenkomst formeel te dineren met een 3-gangen diner. U kunt zelf een menu samenstellen of onze chef dit voor u laten doen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Formeel dineren

Hoogwaardig diner

Uw gezelschap besloten latengenieten van een hoogwaardig diner. Onze chef bereidt de verschillende gangen ter plaatse en geeft daarbij graag uitleg over de gebruikte ingrediënten. Lees hier meer over de mogelijkheden.