Facilities

A historic Dutch location for inspiration - since 1877

The Toussainthuis is an unique venue located next to the Royal Gardens of the Noordeinde Palace. Our team is delighted to give you a tour, please contact us for more information.

 

Exclusively available

De locatie wordt exclusief verhuurd, dit betekent dat alle faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij een rustige omgeving verzekeren en uw privacy volledig waarborgen.

Break-out ruimtes

Wilt u in kleine groepjes uiteengaan? Er zijn in totaal zes break out ruimtes, verspreid over de plenaire zaal, het voorhuis, de zithoek bij de open haard, de keuken en het podium.

Meeting facilities

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het WiFi netwerk, de printer, diverse flip-over’s, het projectiescherm met beamer en de stroomvoorziening voor alle gasten. 

Daglicht verduisteren

In alle ruimtes zijn jaloezie├źn aanwezig waarmee u de daglichttoetreding kan regelen. De ruimtes kunnen indien gewenst volledig verduisterd worden tijdens presentaties, video-vertoningen of fotoshoots.

Videoscherm & geluid

Het videoscherm is vier meter breed en is verbonden aan een Dolby Surround Systeem. Video of powerpoint presentaties worden door de goede akoestiek en het scherm als indrukwekkend ervaren.

Configurations and capacities

Wij helpen u graag bij indeling voor uw bijeenkomst. Hieronder treft u de plattegronden met de daarbij behorende capaciteiten. Mocht u een andere opstelling wensen, dan is dit ook mogelijk.

Support

Tijdens de bijeenkomst is een personeelslid aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden waar mogelijk.

Arrangements

Geheel naar uw wens kunnen wij een ontbijt, lunch of diner arrangementen aanbieden. Lees op onze arrangementen pagina meer over de mogelijkheden.

Open haard

In het voorhuis bevindt zich de open haard waarvan de gasten kunnen genieten bij ontvangst, tijdens de lunch, diverse pauzes of borrel.

Configurations and capacities

Please find below an overview of the different meeting configurations and capacities

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1
Configuration Average Maximum
     
U-configuration 25 35
Carre 30 40
Square 28 32
Boardroom 24 32
School 24 24
Cabaret 30 40
Dinner 35 75
Banquet 30 40
Theatre 40 95
Reception 50 100