Would you like to organise an online event?

Corona proof online event location The Hague

The Toussainthuis is an unique venue for online events, located next to the Royal Gardens of the Noordeinde Palace. Our team is delighted to give you a tour, please contact us for more information.

 

Locatie online evenementen Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid op deze historische locatie een online evenement te laten plaatsvinden. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving een representatieve studio voor webinars of video opnames. Lees here meer over de rijke geschiedenis van de locatie.

Corona proof

Op onze locatie hebben wij een reeks van maatregelen genomen om – conform de RIVM-richtlijnen – bijeenkomsten plaats te kunnen laten vinden. Door de bijzondere indeling van de locatie en de ruime toonzaal is het mogelijk om voor zowel grote- als kleine gezelschappen op veilige afstand samen te komen. Lees here meer over onze Corona maatregelen.

Bijzondere locatie Toussainthuis

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad. Het bruidspaar kan gefotografeerd worden in de tuinen van het Paleis Noordeinde of op het strand. Lees here meer over de omgeving.

Organisatie, video – geluid of live streaming

Ons team helpt u graag bij de technische organisatie van een hybride evenement en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Wij kunnen u helpen bij de organisatie van dit evenement, de presentatie en/of eventuele andere audio – visuele wensen. Uiteraard is er tijdens de dag altijd een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie.