Your wedding on a historic location

A special location for a special moment

The Toussainthuis is an unique wedding venue located next to the Royal Gardens of the Noordeinde Palace. Our team is delighted to give you a tour, please contact us for more information.

 

Trouwen in Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid op deze historische locatie de trouw ceremonie te laten plaatsvinden. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving voor een kleinschalige huwelijksvoltrekking. Lees here meer over de rijke geschiedenis van de locatie.

Trouw- of huwelijksceremonie

Onze historische locatie is een geregistreerde trouwlocatie voor de Gemeente Den Haag. Dit betekent dat u het officiële gedeelte van de huwelijksceremonie hier mag laten plaatsvinden. Helaas kan dit tijdens Corona uitsluitend voor kleinere gezelschappenUiteraard bent van harte welkom om de locatie te bezoeken.

Bijzondere locatie

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad. Het bruidspaar kan gefotografeerd worden in de tuinen van het Paleis Noordeinde of op het strand. Lees here meer over de omgeving.

Fotograaf, bloemen en aankleding

Ons team helpt u graag bij de organisatie van deze bijzondere dag en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de fotograaf, de aankleding van de toonzaal of eventuele horeca wensen. Tijdens de dag is er altijd een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie.